Váradi János

Számlázz.hu, Számlainformációs üzletágvezető

János jóval a fintech-buzz berobbanása előtt már a pénzügyi technológiai forradalom bozótharcosaként varázsolt: kezében futnak össze egymással a jövő és a pillanat lehetőségei, az okos IT és az intelligens bankolás, valamint a cyber-betyárvilág és a digitális vállalkozás kreatív szálai.

“Gyerekként még terveztem, fejlesztő lesz belőlem. Eltévelyedtem, közgazdász lettem helyette. Most e kettőt keverve tekintek a jövőbe.”

A banking területén már minden is volt: a Citibank-nál “megszerelő emberként” az üzletágakat végigjárva optimalizálta a folyamatokat. A K&H-nál a Távértékesítési Csatornák vezetőjeként több mint 140 emberért felelt és ugrott fejest az olyan FinTech projektekbe, mint az akkor még itthon gyerekcipőben járó e-bankolás. Ő vezette be Magyarországon a PayU elektronikus fizetési szolgáltatást, ami a későbbi OTP Simple alapja lett. A túloldalon is volt már: üzletfejlesztési vezetőként a First Data Corporationnél a csapatával bankoknak fejlesztett és értékesített komplex pénzügyi szoftvereket. Jelenleg a Számlázz.hu számlainformációs üzletágvezetőjeként és egyik frontembereként építi a hazai pénzügyi szektort.

A Számlázz.hu PARK-os szakértői anyaginak fő célja, hogy rávilágítson a nagyvállalatok és kkv-k működésének különbségeire és hasonlóságaira, lehetőségeire és veszélyeire.

cikkek