Szeszlér Vera

Content Design, tartalomdesigner // PARK-menedzser

Szeszlér Vera vagyok, tartalommarketinggel foglalkozom jó két évtizede. Újságíróként, szövegíróként, belső kommunikátorként, PR-esként kezdtem, szabadúszó kommunikációs tanácsadóként folytattam, 2014-ben pedig csatlakoztam a Számlázz.hu csapatához. A következő öt év során a munkatársak száma ötszörösére, a felhasználók száma pedig tízszeresére nőtt, és három B2B Award-ot is nyertünk videókkal, eseményekkel, vállalkozóknak hasznos sok-sok információval. A Számlázz.hu PARK-hoz már tartalomdesignerként csatlakoztam: szeretném, hogy az a hatalmas energia, amit a Számlázz.hu és stratégiai partnerei a termékeik és tartalmaik fejlesztésére fordítanak, a TE céged, vállalkozásod digitalizációját támogassa a fejlődésben, és egyre sikeresebbé válásban. Mélyen hiszek abban, hogy amit ez a válogatott csapat (a PARK alapítói és szakértői) tesznek mindezért, konkrét nemzetgazdasági érdek.

cikkek

Akik nem félnek a sikertől

Akik nem félnek a sikertől – PARK-alapítók, IV. rész

Visszatérnek az Alapítók! Korábban a kezdetekről és a jelenről faggattuk a Számlázz.hu, a Riport, a SMARTBooks, és az Innonest létrehozóit (1. rész, 2. rész, 3. rész), de a jövőképüket csak most, a sorozat záró epizódjában árulták el. Melyek most a digitalizáció éllovasainak legsürgetőbb feladatai? Mit látnának szívesen a jövőből? Milyen célokat fogalmaznak meg a maguk számára? Sikeresnek tartják magukat egy olyan digitális ökoszisztéma szolgáltatóiként, amelyet összességében már hazánkban korábban elképzelhetetlen mennyiségű, félmillió (!!!) vállalkozás használ?

Tovább olvasom »
Frissbox_főkép

Frissbox: egészséges és flott ételkiszállítás á la PARK

A Frissbox Magyarország még csak idén júniusban indult el a román LifeBox hazai leányvállalataként, de máris heti sokszáz rendelést szolgálnak ki. Mivel a teljes PARK-ökoszisztéma segíti küldetésüket, meghívtuk beszélgetni az indulásról Schneider Bálintot, a Frissbox Magyarország vezetőjét, aki Kristó Zoltánnal, a R!port Applications, Schramm Károllyal, a SMARTBooks, és Ángyán Balázzsal, a Számlázz.hu ügyvezetőjével közösen tárja elénk az okosan automatizált rendszer első lépéseit.

Tovább olvasom »