Szeszlér Vera

Content Design, tartalomdesigner // PARK-menedzser

Szeszlér Vera vagyok, tartalommarketinggel foglalkozom jó két évtizede. Újságíróként, szövegíróként, belső kommunikátorként, PR-esként kezdtem, szabadúszó kommunikációs tanácsadóként folytattam, 2014-ben pedig csatlakoztam a Számlázz.hu csapatához. A következő öt év során a munkatársak száma ötszörösére, a felhasználók száma pedig tízszeresére nőtt, és három B2B Award-ot is nyertünk videókkal, eseményekkel, vállalkozóknak hasznos sok-sok információval. A Számlázz.hu PARK-hoz már tartalomdesignerként csatlakoztam: szeretném, hogy az a hatalmas energia, amit a Számlázz.hu és stratégiai partnerei a termékeik és tartalmaik fejlesztésére fordítanak, a TE céged, vállalkozásod digitalizációját támogassa a fejlődésben, és egyre sikeresebbé válásban. Mélyen hiszek abban, hogy amit ez a válogatott csapat (a PARK alapítói és szakértői) tesznek mindezért, konkrét nemzetgazdasági érdek.

cikkek

Vigyázz, kész, digitális vállalkozás

Vigyázz, kész: digitális vállalkozás!

A Számlázz.hu PARK nyolc szakértőjével szedtük össze a legfontosabbakat: milyen sorrendben milyen témákhoz érdemes hozzányúlnod a hatékony, és magas szinten digitalizált működéshez. Mert így lesz a céged fejlődőképes, így nem nyelnek el a feladataid, és így találod meg a valódi örömet a vállalkozásban. Ezentúl tényleg csak a lényegre figyelhetsz: admin-idő nem mehet pocsékba, ha okos szoftverek okosan összerakva okosan szolgáltatnak neked!

Tovább olvasom »
Könyvelő Mesterműhely

Mesterműhely digitális könyvelőknek: Czöndör Szabolcs, Stygár László, Kalocsai Zsolt élőben, szeptember 23-án

Lélegzetvételnyi szünethez jutottunk a járvány, és a dolgos mindennapok fogságából is: a nyári szabadság után feltöltődve állhatunk neki az ősznek. Visszatérve pedig újra megindul a digitalizációs hegyomlás: eszközök és megoldások rengetegében lavírozva kell megtalálni az ügyfeleknek és a szabályozásoknak is tökéletesen megfelelőeket. Segítünk! Különleges rendezvényre invitáljuk szeptember 23-án a könyvelőket: a napi munkát alapvetően befolyásoló, gyakorlati témákat dolgozunk fel a szakma legnagyobb tudású és tapasztalatú képviselőivel.

Tovább olvasom »