Szeszlér Vera

Szeszlér Vera

Content Design, tartalomdesigner // PARK-menedzser

Szeszlér Vera vagyok, tartalommarketinggel foglalkozom jó két évtizede. Újságíróként, szövegíróként, belső kommunikátorként, PR-esként kezdtem, szabadúszó kommunikációs tanácsadóként folytattam, 2014-ben pedig leigazoltam a Számlázz.hu-hoz. A következő öt év során a munkatársak száma ötszörösére, a felhasználók száma pedig tízszeresére nőtt, és három B2B Award-ot is nyertünk videókkal, eseményekkel, vállalkozóknak hasznos sok-sok információval. A Számlázz.hu PARK-hoz már tartalomdesignerként csatlakoztam: szeretném, hogy az a hatalmas energia, amit a Számlázz.hu és stratégiai partnerei a termékeik és tartalmaik fejlesztésére fordítanak, a TE céged, vállalkozásod digitalizációját támogassa a fejlődésben, és egyre sikeresebbé válásban. Mélyen hiszek abban, hogy amit ez a válogatott csapat (a PARK alapítói és szakértői) tesznek mindezért, konkrét nemzetgazdasági érdek.

cikkek

jog robot

Lehet valaha robot a jogászom? – elegáns válasz a Mesterműhelyről

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra – szól az egyébként elég felületes magyar mondások egyike. Ma sokkal inkább azt mondanánk, hogy “amit gép elvégezhet, ne vállald magadra”. A második Számlázz.hu PARK Mesterműhely egyik visszatérő témája volt a robotizáció. Nem véletlen, a digitális eszköztár és a mesterséges intelligencia közös erőfeszítéseinek hála ma már egy vállalkozás háttérfeladataihoz is egyre kevesebb drága emberi erőforrás szükséges.

Tovább olvasom »
2022 lego

2021 a PARKban

Szinte új időszámítás vette kezdetét 2019 végén a pandémia berobbanásával, de az addigra már amúgy is hasító digitalizáció terén mindenképp. Döbbenetes tempóban változtak szokások, eljárások,

Tovább olvasom »