Schramm Károly

Schramm Károly

Smartfront Kft., SMARTBooks, ügyvezető


Schramm Károly vagyok, és a SMARTBooks pénzügyi, ügyviteli felhőmegoldásokat fejlesztő cég vezetőjeként sok éve elhivatottan figyelem a helyi és nemzetközi trendeket. Jól látszik, hogy Magyarországra is bekopogtatott a jelenség, ami körülöttünk és a nagyvilágban már körülbelül egy évtizede zajlik: felhőszolgáltatások együttműködéseként korábban elképzelhetetlen gazdagságban és variációkban érhetőek el, legózhatóak össze egymással integrált megoldások az élet minden területén.

2019-ben a Számlázz.hu-val stratégiai szövetségben hoztuk létre a Smart Express Technologies első termékét, a SMARTBooks online ügyviteli és könyvelőprogramot. Ezzel “kicsiknek” is elérhetővé tettük a nagyobb cégeknél már bevált integrált pénzügy-könyvelés megközelítés előnyeit.

A Számlázz.hu PARKban (Pénzügyi és Adminisztrációs Rendszerek Központja) a pénzügyi, ügyviteli, könyvelési és riporting rendszereket és az azokkal kapcsolódó lehetőségeket szeretnénk elétek hozni.

cikkek

schramm_1

Mennyit költs informatikára?

Benne van a levegőben, hogy az informatikai fejlesztések fontosak, a digitalizációé a jövő, és érezzük, hogy ezzel bizony foglalkozni kell. Viszont nagyon nem mindegy, hogyan állunk a kérdéshez.

Tovább olvasom »