Nagy Bence

Nagy Bence

WPKurzus // WPViking Agency // Vállalkozó, webdizájner, grafikus

Amióta az eszemet tudom jelen vagyok a biznisz világában. Fiatalon a pénz- és kereskedelem központú társas- és számítógépes játékok iránt érdeklődtem, ezt követően 14 éves koromban pedig elindítottam első vállalkozásomat. Lendületem azóta is töretlen, jelenleg hat vállalkozásban dolgozom aktívan, ebből is látszik, mennyire szeretem a változatosságot.

Az időm nagy részében online- és tantermi weboldal készítő tanfolyamokat tartunk a WPKurzus csapatával, valamint weboldalakat építek a WPViking Agency keretein belül. A WPKurzus-sal már több mint 2000 sikerre éhes “diák”-nak segítettünk profi, pénztermelő honlapot létrehozni. Webdizájnerként pedig több mint 400 weboldal kapcsolódik a nevemhez. Maximalista és proaktív személyiségnek tartom magam, aki akkor igazán elégedett, ha értéket is teremtek másoknak.

Célom olyan sikeres bizniszek felépítése, amelyek tőlem függetlenül is működnek, ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat és építem azokat a rendszereket, amelyek automatizálják az üzleti folyamatokat. Amikor épp nem a gép előtt dolgozom, akkor szaunamesterként felöntéseket tartok vagy a szeretteimmel vagyok.

cikkek

Korszerűsítsünk: rendben, egy új weboldal rendel!

Bárcsak ilyen egyszerű lenne! Eleve, nem is tudjuk, mikor érkezik el a megújulás pillanata. Ha pedig felismerjük a korszerűsítés mérföldkövét, még mindig nem tuti, hogy az online megjelenésünknek kell nekiesni. Vagy mégis? Ebben az esetben mi számít sima “ráncfelvarrásnak”, és honnantól szükséges a teljes megújulás? Lássuk a szempontokat!

Tovább olvasom »