Kristó Zoltán

Kristó Zoltán a Meyer & Levinson partnereként elsősorban kkv-k számviteli, adózási és szervezetfejlesztési területeiért felelős szakember. Emellett – a több száz ügyfelet kiszolgáló komplex cégszolgáltató Meyer & Levinson digitális lábának – a Riport Applications Kft.-nek is ügyvezetője és egyik “think-tank”-je. Ez utóbbi cég számos számviteli-pénzügyi digitalizációs szolgáltatatást fejlesztett az elmúlt években, melyek mindegyikének központjában a tanácsadási munka digitalizálása, a könyvelők és és ügyfeleik hatékonyabb kollaborációja áll. Ebből a műhelyből nőtt ki az autokata és az egyre népszerűbb OCR és gépi tanulási technológiákkal felvértezett költségnyilvántartó, a QUiCK.

Szabadidejében teniszezik, de szívesen ad elő digitalizációs témákban egyetemeken, szakkollégiumokban és könyvelői konferenciákon. Előszeretettel kutatja, hogyan válhat humánussá a digitalizáció és próbálja megfejteni, hogy mi lehet az oka, hogy a hazai kkv pénzügyekből ennyire kimosódott a hard-core számvitel. Legújabb kedvenc elfoglaltsága Szofi, a kölyökvizsla nevelése, akinek szobatisztasági kérdéseit semmiképpen nem a PARK infrastruktúrjában szeretné rendezni.

cikkek

kattaca

KATTACA

“Ami a jövőt illeti: jobbkezes emberek nem a bal kezükkel fogják a pirulát” – Első féléves parkgondozási tevékenységem során a legérdekesebb, vállalkozókat érintő kognitív torzításokat fogom bemutatni nektek, és legegyszerűbb pirulákat adni ezekre a helyzetekre.

Tovább olvasom »