Kristó Zoltán

Kristó Zoltán a Meyer & Levinson partnereként elsősorban kkv-k számviteli, adózási és szervezetfejlesztési területeiért felelős szakember. Emellett – a több száz ügyfelet kiszolgáló komplex cégszolgáltató Meyer & Levinson digitális lábának – a Riport Applications Kft.-nek is ügyvezetője és egyik “think-tank”-je. Ez utóbbi cég számos számviteli-pénzügyi digitalizációs szolgáltatatást fejlesztett az elmúlt években, melyek mindegyikének központjában a tanácsadási munka digitalizálása, a könyvelők és és ügyfeleik hatékonyabb kollaborációja áll. Ebből a műhelyből nőtt ki az autokata és az egyre népszerűbb OCR és gépi tanulási technológiákkal felvértezett költségnyilvántartó, a QUiCK.

Szabadidejében teniszezik, de szívesen ad elő digitalizációs témákban egyetemeken, szakkollégiumokban és könyvelői konferenciákon. Előszeretettel kutatja, hogyan válhat humánussá a digitalizáció és próbálja megfejteni, hogy mi lehet az oka, hogy a hazai kkv pénzügyekből ennyire kimosódott a hard-core számvitel. Legújabb kedvenc elfoglaltsága Szofi, a kölyökvizsla nevelése, akinek szobatisztasági kérdéseit semmiképpen nem a PARK infrastruktúrjában szeretné rendezni.

cikkek

legózható vállalatok

A jövő vállalkozása összelegózható

A csapból folyó “digitalizációs nyomás”, a COVID miatti “kikényszerített digitalizáció” lassan buzzword kategória a hazai vállalkozások életében. Kilépve azonban a kényszerpályáról, vajon milyen módszerekhez nyúlhat

Tovább olvasom »
Kulcs

Harmadik pirula: Kulcsvitamin, azaz tervezés egy esetleges lerészegedés esetére

Lamar korábbi vitaminjait magunkhoz véve, racionálisak lettünk vállalkozásunk indítását tekintve, illetve megtapasztaltuk, milyen az, amikor igazságmondó szérummal a gyomrunkban minden kanyarban kapunk egy pofont vállalkozási ötleteinkkel kapcsolatban. De még mindig kóválygunk és sajogva csóváljuk a fejünk, amikor egy üzleti reggelin arról kérdeznek, van-e üzleti tervünk.

Tovább olvasom »