Kiszely Laci

Kiszely Laci

AbilityMatrix, Managing Partner


Laci az AbilityMatrix tanácsadócég társ-alapítója – fő tevékenységük vadonatúj és “elakadt” innovációk piacképessé tétele és piacra vitele, viselkedési pszichológiai eszközökre és egyszerű józan szervezésre alapozva. A vállalkozás különlegessége, hogy évek óta irodamentesen működik (“remote-only”), minden szempontból nemzetközi környezetben – a csapat, az ügyfelek és a célpiacok esetében sem korlátozódik a működés Magyarországra.

A “mátrix” előtt Laci számos piacra-viteli fókuszú stratégiai szerepet töltött be itthon és külföldön: dolgozott nagyvállalatoknál vezetői pozíciókban (pl. Microsoft DX igazgató, Tesco Mobile CMO, Vodafone), nagy növekedésű startupoknál üzletfejlesztési-stratégiai területen (pl. Nasdaq:Velti, Netfórum), jelenleg is több startupot mentorál tulajdonostársként – vagy segít “csak úgy”. Ha kellően absztrakt módon nézzük, nincs nagy különbség a piacra viteli alapkihívások között. 🙂

A rövidebb kifutású projekteken és üzletfejlesztéseken túl Magyarország mellett Angliában, Svédországban és Görögországban szerzett már hosszabb, közvetlen élettapasztalatot – újabb cégalapítás és célpont már folyamatban :). Kapcsolódnál? Elérhetőség örömmel itt vagy LinkedInen 

cikkek

Offline

Digitalizáció: csak azért is offline!

A digitalizációnak van egy technikai oldala, van egy kulturális oldala, és a kettő házasságából lesz az eredmény. Ezért nem lehet a digitalizációt tisztán technikai kérdésként kezelni, és ezért nem lesz a digitális transzformáció pont ugyanaz a különböző országokban.

Tovább olvasom »
kávésbögre: begin

A Benned is Rejlő StartUp

Startupok-innováció-digitalizáció. Három fogalom, elvileg nem szinonimák. Elvileg. Ráadásul elég technokrata-mesterséges hangulatúak – mihez kezdjek ezekkel a napi darálóban? Miért érdemes egy pillanatra megállnom és elgondolkodnom rajtuk?

Tovább olvasom »