Gier Mária

Számlázz.hu, Számlainformációs üzletág operatív vezetője

Néha még most is összeszorul a gyomrom, amikor a barátaim felhívnak: „Marcsi! Lenne egy szakmai kérdésem!” Mert nem biztos, hogy kapásból tudom a választ, mert nem biztos, hogy azonnal beugrik. Lehet, hogy át kell gondolnom, utána kell néznem…

Pedig lassan 5 éve koptatom a kanapét a Számlázz.hu-nál. Ha kell, a számok világában, ha kell a jogszabályokban merülök el, vagy épp a kollégák lelki világában. Nem volt ez másképp korábban sem, mióta az eszemet tudom és számolni tudok, azóta vonz a pénzügy-számvitel különleges világa. Az erre épülő IT minden nap új kihívásokat rejt magában, melyet laikus belsősként kíváncsian szemlélek.

Aztán jön a kérdés, és megnyugszom. Vagy tudom a választ. Vagy tudom, hogy hol kell belenéznem, hogy tuti biztos legyen. Vagy tudom, hogy konzultálhatok a legjobb, leginspirálóbb vitapartneremmel, a férjemmel.
Egy bölcs tanárom azt mondta egyszer, ne azt tanuljam meg gépiesen, mit, hogyan KELL megoldani, hanem mindig keressem meg az odavezető legjobb és legkreatívabb utat. Én ezeket az utakat keresem. Itt a PARKban is. Világítótorony vagyok itt a fák közt (is), mutatom azt az utat. Gyertek velem, gyertek velünk!

cikkek

Ravasz Tavasz

Ravasz Tavasz

Számtalan párhuzamot véltem felfedezni az ébredező természet, az emberi-technológiai fejlődés és a vállalkozói lét között.

Tovább olvasom »
digitalizáció

Reszkessetek, felnövök!

A harmadik hullám nemcsak visszaterelt bennünket az online kapcsolattartásba, de egyúttal a családokat is összezárta, egy otthonba, egy légtérbe, így a gyerekek is sokkal nagyobb figyelmet kapnak, illetve igénylik is azt.

Tovább olvasom »