Varga Balázs Máté

dr. Varga Balázs Máté

Varga Balázs vagyok, nyolc éve tevékenykedem jogi területen, kezdetben ügyvédi irodákban gyakornokként, majd ügyvédjelöltként. Jelenleg ügyvédként a Meyer & Levinson jogi csapatát erősítem. Az évek során számos területen szereztem tapasztalatot, köztük a társasági jog, médiajog, szellemi alkotások joga, munkajog, ingatlanjog és adatvédelem témakörében.

A mindennapok során a fentiekkel kapcsolatos tudást a kis- és középvállalkozások működésének segítése, problémáik megoldása során kamatoztatom. Az ügyfelek kiszolgálása során fő célkitűzésem a gyors, de emellett precíz munka, továbbá az, hogy az ügyféllel közösen együttműködve találjuk meg a megfelelő megoldást.

Az elmúlt pár évben felerősödő digitalizációs hullámot mostanra már a jogi területen sem lehet figyelmen kívül hagyni, így – ágazattól függetlenül – én is próbálom figyelemmel kísérni az ezzel kapcsolatos trendeket, vizsgálva azok minden lehetséges jogi aspektusát. Emellett munkám során is rálátást kaphattam ezekre a folyamatokra, így részt vehettem digitális termékek üzleti modelljének kidolgozásában, adatvédelmi megfelelőség kialakításában, licenc szerződések és általános szerződési feltételek megalkotásában.

cikkek