Berta Róbert

Berta Róbert

Innonest, ügyvezető

Berta Róbert vagyok, az Innonest Software Kft. ügyvezetője. Programozással 13-14 éves koromban kezdtem el foglalkozni autodidakta módon, később saját vállalkozásba kezdtem, azóta is IT területen dolgozom. “Legyen a hobbid a munkád és soha az életben nem kell dolgoznod!” Valahogy mindig ez motivált az életben. Az Innonest.hu a saját és a barátok vállalkozási ügyvitelét segítő, digitalizálás fényében, gyakorlati tapasztalatok alapján fejlesztett szoftverként indult, majd rá kellett jönnünk, hogy ez több mint hobbi, ez hivatás. Célunk, hogy a kkv szektorban lévő vállalkozások ügyvitelét segítsük, egyszerűsítsük a szoftverünkkel. Ha nem ezt a hobbimat űzöm, akkor motorozom. Már gyerekként megcsapott a benzingőz, azóta nincs megállás.

cikkek

digitalizáció

Digitális Kushim

Erőteljes és mindent átható digitalis forradalomban élünk, ami megkerülhetetlen része lett mindennapjainknak. A történelem során a műszaki fejlesztések, technikai előrelépések és találmányok erőteljes ösztönzője általában a háború volt és a háborús helyzetben fejlesztett haditechnika, ami később polgári alkalmazássá vált a különböző tudományokban.

Tovább olvasom »
digitalizáció

A “kockás” füzettől a digitalizációig

Sokáig lehetne még sorolni a papíralapú és a rendszer nélküli munkafolyamatok, feladatkezelés nehézségeit. Ezeken mi is keresztül mentünk, egészen a “kockás” füzettől indultunk. Mondják, hogy egy zseni átlátja a káoszt. Elhisszük, hogy Te is az vagy, mi is el akartuk hinni magunkról, de inkább hatékonyabb megoldások után néztünk.

Tovább olvasom »