Ángyán Balázs

Ángyán Balázs

Számlázz.hu, ügyvezető

Pályámat a Pannon GSM-nél (ma Telenor) kezdtem hálózattervező mérnökként. 2002 óta foglalkozom pénzügyekkel, kontrollinggal, üzleti tervezéssel. Közel 20 éves vezetői pályafutásom alatt tapasztalatot szereztem start-up cégek indításában és felfuttatásában, válságmenedzserként pedig nehéz helyzetbe jutott cégeket vezettem. Operational Excellence szakértőként és tanácsadóként dolgoztam biztosítóknak, valamint távközlési- és termelő cégeknek egyaránt. A Számlázz.hu csapatának 2017-ben lettem tagja eleinte operatív vezetőként, 2018-tól pedig az ügyvezetői feladatokat látom el. Vezetői hitvallásom, hogy a munkatársak a legfontosabbak, és a bizalomra alapuló vállalati kultúra mindig jobban fog teljesíteni, mint az erősen szabályozott cégek. Tagja vagyok a Menedzserek Országos Szövetségének és a Mensa HungarIQa Egyesületnek.
 
A Számlázz.hu PARK-ban arról írok, ami éppen foglalkoztat a digitalizációval összefüggésben. Cikkeimet gondolatébresztőnek szánom, és azt szeretném, hogy az olvasó együtt elmélkedjen velem. 🙂

cikkek

Miért fejlesztenek ügyviteli rendszert a bankok, és miért indítanak pénzügyi szolgáltatásokat az ügyviteli rendszerek?

Keresd a nőt az adatot!

Avagy miért fejlesztenek ügyviteli rendszert a bankok, és miért indítanak pénzügyi szolgáltatásokat az ügyviteli rendszerek fejlesztői? Cherchez la femme!, vagyis Keresd a nőt! – mondják a franciák. A 21. században inkább cherchez de données, vagyis keresd az adatot. Legalábbis ha meg akarod tudni, mi az oka egy első ránézésre szokatlan jelenségnek.

Tovább olvasom »