Cikkek

Válaszokat adunk (esetleg újabb hasznos kérdéseket nyitunk ki) és eszközöket mutatunk a vállalkozásod digitalizációjához, #okosautomatizmusok használatához: marketingtől jogig, HR-től stratégiáig, pénzügytől legózásig, IT-től “lelkizésig” kábé minden lesz, lapozz bele!

digitális kultúra
Turay Dia

Digitális kulturálódásunk

A PARK-ban számtalan cikk született már arról, hogy mit is értünk digitalizáció alatt, milyen vetületei, “dimenziói” vannak, hogyan tudjuk mérni, tetten érni. Szó esett arról is, hogy a digitalizáció nem cél, hanem eszköz – illetve az elmúlt egy évben sokszor inkább kényszer. De mit jelent vajon a digitális kultúra?

Tovább olvasom »
digitalizáció
Gier Mária

Reszkessetek, felnövök!

A harmadik hullám nemcsak visszaterelt bennünket az online kapcsolattartásba, de egyúttal a családokat is összezárta, egy otthonba, egy légtérbe, így a gyerekek is sokkal nagyobb figyelmet kapnak, illetve igénylik is azt.

Tovább olvasom »
digitalizálódás
Végvári Imre

Hogyan mondjuk el a gyereknek, hogy mi lesz 25 év múlva!?

Ezen a platformon sok szemszögből vizsgáljuk a digitalizálódás kérdését, és természetszerűleg leginkább üzleti, céges, vállalati perspektívákat feszegetünk. Mi magunk folyamatában dolgozunk az egyre digitálisabb világgal, de vajon hogyan lehet elmondani a (saját) gyereke(in)knek, hogy hogyan változik körülöttünk a világ?

Tovább olvasom »
adatalapú döntések
Turay Dia

Mit adtak nekünk az adatalapú döntések?

Bepillanthattok egy karantén alatt induló, teljesen remote működő kisvállalkozás (startup?) kulisszái mögé: az adatalapú döntéshozatal kultúrájának meghonosítása sokszor nem technikai akadályokba ütközik, hanem egyszerűen kulturálisba.

Tovább olvasom »